uşa de la intrare

miercuri, 18 mai 2011

'zgura presei

Ştroscane, dujmanii îţi vrea răul, da' n-are valoarea ta!
Pentru noi, ăştia care nu ne pricepem la fineţuri financiare şi relaţii paşnice cu FMI-ul şi alte structuri copleşitoare, lucrurile sunt lesne de înţeles:
După ce babanul Băncii Mondiale a intrat în sinagogă cu ciorapii decoltaţi, iar Jofrel s-a dus , pe o ploaie mocănească, la Cotroceni, cu ditamai găurile în pantofi (că era închis la Dragon, de unde putea să-şi ia nişte başcheţi lejeri), Ştroscan a spart audienţa cu fierbinţelile lui secsuale. Nişte comentarii doar din punct de vedere tehnic, putem face: Probabil, la hotelurile la care sunt cazaţi ăştia ca el, nu e nevoie să tragi de chiloţii menajerelor, că ţi se asigură tot tacâmul, după nişte reguli de discreţie, foarte stricte. Să admitem că l-a luat pe om damblaua, când încă nu era program de vizită pentru animatoare. Rămâne un semn de mirare pe faptul că la un hotel de 5 stele, exclusivist, menajera intră să-i schime ţucalul şi cearşafurile, când vrea ea, aşa, la orice oră! În general, asta se face după un program riguros, de ordine interioară şi se evită prezenţa celui care locuieşte acolo. Nu vii tu cu aspiratorul şi cu găleata, când ăla se odihneşte.
Dincolo de asta, eu am toată stima pentru Ştroscan ăsta. Dacă a înghesuit-o el p-aia care are 1,80 m, e tare! Berlusconea, cred că deja se oftică!
Nu ne interesează cine i-a pus la cale chiloţăreala, şi nici de ce, pentru că s-a văzut asta şi la case mai mari, dar ne enervează că Raj Kapurii ăştia, ba rupţi la ciorapi, ba în tălpi, ba la prohab, vin şi ne arată cum trebuie să treacă economia României, cu luntrea, peste criză.
Ca o concluzie, eu cred că Ştroscan voia să facă planking cu aia, că e la modă.
...
Pentagonul se consultă cu gamerii online
Strategia de siguranță maritimă a Statelor Unite ar putea beneficia de pe urma expertizei miilor de pasionați de jocuri online, consideră specialiștii de la Pentagon. Acesta este motivul pentru care Forțele Navale americane vor consulta mai mulți astfel de civili în legătură cu riscurile la adresa siguranței maritime, informează Mediafax.
Băi, să aveţi grijă cu gamerii ruşi , sau cu ăia Al Qaidişti. Nici copiii români nu stau rău la d-astea, dar noi suntem pacifişti , ca neam, aşa că vor da iama doar din distracţie, prin serverele voastre!
...
Ăştia de la Casa Regală Britanică s-au cam plictisit prin Buckingham şi au plecat, care-ncotro! Mirii- prin nişte insule romantice, Liz- o fugă până-n Irlanda, la o leapşă cu bombe artizanale, iar Charles-prin Transilvania, pe care o găseşte ca fiind un excepţional produs de export. A fost cam ambiguu, n-am înţeles sub ce formă, sperăm că nu teritorială.
Omu' e destul de relaxat, prieten cu natura, cu tradiţia, cu alea-alea, suportă bine şi camerele de luat vederi, dar reporterii de teren rămân nişte idioţi, în ciuda jurnalismului de calitate. Băi, nu zice nimeni să faci reverenţe în faţa lui Charles, deşi, poate n-ar fi rău, dar nu strigi ca lula, de pe buza şanţului: Helloooo, how are you, că ăla nu e Horaţiu de la oteve, sau Cretiniţă!
...
Saif al-Adel, un membru de rang înalt al Al-Qaida, a fost desemnat şeful interimar al grupării extremiste, după eliminarea lui Osama ben Laden
S-a şi fixat preţul pentru capturarea lui: 5 milioane de dolari.
Eu cred că ăştia glumesc! Columbeanca a plecat 5 zile până în America şi s-a-ntors cu un milion. Cam tot atât cred că primeşte şi menajera lu Ştroscan... Deci, pentru ce atâta expunere la violenţă, când milioanele de euro se fac simplu: ori "baţi Cuba" cu statul, ori faci pictoriale, ori strigi că e viol.
...
Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că pentru PDL campania actuală a fost un exerciţiu benefic, menţionând că dacă echipa lui Vasile Blaga ar fi promovat mai multe femei, atunci poate că situaţia ar fi fost "puţin mai detensionată".
Vi se pare că, dacă echipa lui Boc concentrează toată fustărimea din PDL, situaţia este forte laxă?
Ca o opinie personală, pe care am voie să mi-o expun, femeile nu au ce căuta în politică, nicăieri pe planeta asta! Femeia este construită din afecte puternice, lucru care nu o recomandă pentru politică sau pentru guvernare. Iar chestia aia, cu femeia care stă în spatele bărbatului şi dirijează de acolo, e adevărată, dar e şi foarte clar exprimată: stă în spatele bărbatului. Să nu mi se sară în cap, că nu sunt genul care face loc bărbatului în faţă, aşa, lejer. Dar, politica e pentru bărbaţi şi neliniştea pentru cei bogaţi!
Later edit: În ceea ce priveşte ştirea referitoare la sfârşitul lumii, care face ravagii printre credincioşi, ateii au promis că vor avea ei grijă de animalele de casă ale celor care sunt convinşi că îşi trăiesc ultimele lor clipe...