uşa de la intrare

miercuri, 25 septembrie 2013

Rinichiul, vedeta şi lăutarul

         Hai sictir, Mădălin Voicu! După ce că suntem nevoiţi să te suportăm, pe la toate posturile de televiziune, dându-ţi  părerea în legătură cu toate praştiile şi fofoloancele cu aere de dive, te-a găsit nesimţirea să ne pui pumnul în gură şi cu politicile de stânga. Nu că n-am şti cum stau lucrurile în ţara asta, dar să fii exponentul unui partid de stânga şi să susţii ca un descreierat , că " băi, democraţia e un lucru pe care ni l-am asumat cu bune, cu rele, ne place sau nu, avem o scară de valori, ele trebuie tratate cu respect şi au prioritate în toate"!
Mă, cine mama dracului de lăutar eşti tu, să ne explici nouă cine e mai egal decât alţii?
Ce tot o trage maimuţoiul ăsta cu "lumea artistică din care vin eu"... Din care dracului de lume artistică vine el, că îmi scapă oleac' specializarea lui?! E un nene care cântă. Artistul este cel care compune, adică răposatul ta-su, care a şi insistat să urnească etnia mai spre în sus.
        De aia nu mai pot de câţi rinichi i-au băgat lui Arşinel în corp, de unde au provenit şi alte detalii medicale. Mă înfricoşez însă, când aud pe câte-un gornist de mahala că geniile şi monştrii sacri au prioritate. Te pomeneşti că nu mai ştim care sunt geniile. Poate sunt nesimţită, de fapt, sigur sunt, dar nu prea văd ce mare geniu e Arşinel. E actor de revistă, vodevil, scheciuri, glume, doar nu ne-a strivit cu geniul lui de n-am mai putut sufla! L-a şi mâncat un pic undeva pe maestru, de-a dat interviuri pupinchirurgicale de pe patul de spital, filmat din toate unghiurile, de i-a zgândărit pe cei cărora li s-a furat şansa la transplant. Vine şi dom' profesor ( de altfel un specialist de top, mare medic) şi când vede că e groasă înspre el, se face de râs cu precizarea: din cauza stresului provocat de media şi de domnul Ungureanu, organismul respinge rinichiul. Auzi, dom profesor? Dacă ar fi de la stres, zilnic ne-ar sări rinichii pe pereţi, bre! Chiar şi ăstora neoperaţi! Ce să-ţi spun, trebuia să-l vedem iar pe Arşinel la elicopter, la salvare, lacrimând că l-au omorât oamenii răi.... E clar, nu ai talent nici să ne faci să râdem, dar să plângem!
În faţa actului medical toţi trebuie să fim egali, iar dacă nu se poate, măcar tăceţi dracului din gură şi mergeţi pe burtă! A sărit şi madam Florina Cercel, mvaaaai, cum să îndrăznească cineva să-i facă flagrant unui mare doctordin Bucureşti? Uite aşa, că nu ştim de unde dracu să luăm în 2 ore 10 000 de euro, ca să-i dăm marelui doctor. Nu mi-ar fi dacă i-ar împărţi cu vreun amărât de rezident, dar ăla tot cu 1500 de lei salariu trebuie să se mulţumească.
Aici am găsit o anchetă interesantă, a cazului.
Dictionar explicativ al scandalului Arsinel – transplant rinichi – Lucan 
  http://www.ziardecluj.ro/dictionar-explicativ-al-scandalului-arsinel-transplant-rinichi-lucan/#sthash.G99IDxsc.dpuf