uşa de la intrare

vineri, 21 noiembrie 2008

(F)reaking news!


Prieteni , s-au rasturnat borcanele cu hamsteri, cobai , iepuri,găini şi alte gogomârle de laborator , şi nu mai e disponibil material de cercetare pentru imunologi şi epidemiologi . Pe cine sacrificam ? Pe copii !
Stirile de la ora 19:00 anunţă pe toate posturile de televiziune că luni începe brusc vaccinarea fetiţelor de 10-11 ani , pentru protecţia împotriva cancerului de col uterin . Poftim? Pentru ce ? Asta o fi ultima găselniţă a executivului , privind ofertele de campanie electorală. Urmăresc cu atenţie punctele de vedere pertinente ale specialiştilor şi ale ne- . Si zice "harcea-parcea" ăla de ministru al sanătăţii că e un program de mare anvergură, că statul investeşte în asta , eliminându-se riscul dezvoltarii unui cancer de col , la fetele care se vaccinează . Preşedintele Institutului de Imunologie declară clar şi tăios că dacă ar avea o fată de 11 ani nu şi-ar vaccina-o , pentru că încă nu sunt foarte clare precizările cu privire la efectele secundare . Roată lumea ştie că unn vaccin e de fapt o chestie care conţine exact fix agentul patogen care provoacă boala de care urmează să scăpăm. Deci totul are un dus-întors . Cei care au descoperit şi elaborat acest vaccin nu au încă puse la punct datele despre efectele secundare . In SUA s-a experimentat deja. Au murit 22 de fetiţe,dintr-un eşantion de 10 000 vaccinate. FBI, fi-mi-ar drag de ei, că ce se mai scot ei basma curată , au zis NO WAY , au murit din alte cauze. Nesimţiţii noştri, cică explică de ce trebuie să le vaccinam în clasa a 4-a: pentru că după clasa a 4 a se retrag mulţi copii de la şcoală şi nu mai are statul control asupra numarului lor. Whaaaat? Da de când mama dracului are doar şcoala instrumente de evidenţă pentru populaţie ? De primării aţi auzit ? Dar de medici de familie, ce ziceţi? Şi din perspectiva unui copil de 10 ani, vaccinul e o agresiune . Cum şi când îi explici copilului ce urmează să i se întâmple? Faza cea mai tare e că dacă părinţii copilului refuză , trebuie să declare asta în scris . Mi-e rău! Asta ce dracu mai e , procuratură? da de ce nu-mi dă mie statul în scris că trebuie să-l vaccinez? Pentru băieţi ce e disponibil pe piaţa ofertelor de campanie? sonde PET pentru uşurarea uşurării,când vor avea cancer la prostată? Viagra-baby,în varianta MINI MARŢIENI ?Mă gândeam, fi-re-aţi ai dracului de guvernanţii lu peşte , că poate derulaţi un program concret prin care să stopaţi tocmai fenomenul abandonului şcolar, nu să apucaţi să-i vaccinaţi pînă se retrag ei. Stupizilor!
Pe un alt canal arată cum a fost inaugurat cel mai belea hotel din lume, ăv cors că în Dubai , şi la cât au ajuns costurile de inaugurare. De trei ori bravo! sincer! îi doare-n smoc p-ăia de reiting de ţară, de corupţie, de criză, de ...a calului. (pe la jumatea dealului). M-am gîndit să continuu în acelaşi registru, seara, şi am trecut pe taraf teve să-mi dau dedicaţii fără număr , mie şi la tot cartierul. Păcat c-am ratat maslul de la catedrală , care a acut loc azi, probabil în loc de festivalul TOAMNA BUZOIANĂ (care nu mai are loc anul ăsta) , că am auzit că a fost catedrala înţesată de geci bălăioare de-ale peneleului , era toată lumea bună acolo, cu căţel, cu purcel, cu canar, cu colivie, cu pitic, cu ibric... Ai niid ăn ais chiub scoci !