uşa de la intrare

vineri, 14 ianuarie 2011

Deschide poarta, Obregia, că ţi-aducem marfă!

Cu fiecare ţuţibidă jalnică,având aere de divă, pe care o văd la tv, îmi spun: Am trăit s-o văd şi p-asta! Mai caraghioasă ca ea, nu are ce să mai apară. Numai că, de fiecare dată, realitatea se prezintă sub formă de noi provocări, care îmi pun piedică şi mă trezesc cu altă măciucă pe ecran. La prima vizualizare, e amuzantă. De la a suta în sus, e vomitivă.
Am supravieţuit din punct de vedere al produsului media, şi duduii "Bună dimi", care şi-a luat inimioara în dinţi şi ne-a mărturisit că a primit cadoul de la domnul din Strehaia, dar... ursuleţ de catifea, ce se dă, nu se mai ia ; am rezistat şi asaltului Biancăi, şi duduii Sânzi, care e urâtă cu zmei, şi ziaristei porno, care-i măsoară pe băieţi cu şublerul şi pe urmă face topul 10 pentru România...şi nu mai înşir, căci trebuie să pulverizez cu vermorelul de DDT prin blog, după ele.
Dar, oameni buni.... cee ce am descoperit eu recent, e de pavilion izolator , la Obregia!
Căutam un film pe care l-am văzut alaltăieri pe KanalD, dar ratasem începutul, şi tot filmul se focaliza tocmai pe prima parte, acolo era formula. Se numeşte Vioara Roşie. Şi-l caut eu pe net, la programe tv. să văd dacă are reluare. Nu avea. Dar arunc ochii pe o înregistrare , de la acelaşi post tv. Scria ceva de Marilyn Monroe de Romania! N-am mişcat, o vreme. Mi-era teamă să deschid înregistrarea. Dar, până la urmă, ce a reuşit să mă sperie pe mine, din toate pe câte le-am trăit? NIMIC! Şi dau play! Sfinte Sisoe, şi Agapie, şi Patrick, şi Francisc!!! Era una... staţi să scot iar bidonul de agheasmă, că am stat la rând la poloboc, de Bobotează, şi mi-am luat. Să dau un pic pe computer, căci i se pârâie hardul, sigur! Deci, era una, plină de negi, ea cică sunt aluniţe. Eu zic că papiloamele alea excrescente sunt negi, şi avea o expresie cam ciudată a faciesului, cu gestică aferentă. Şi se studia într-o oglindă, mulţumită fiind de ceea ce vede, şi susţinându-se vehement: Sunt conştientă că mi-a dat Dumnezeu ochi şi buze frumoase, etc şi etc...
Fata nu e la prima încercare. Adică, a mai avut pofte de clone ale diferitelor vedete, printre care şi Madonna, clar, dar Marylin??? Eu zic să aveţi răbdare să-i urmăriţi prestaţiile, căci e şi câtăreaţă şi a beneficiat de spaţiu generos în emisiuni.
Draga de Marilyn, cea adevărată, n-a avut nevoie de nici un marketing de imagine! Nici ea n-a avut vreun IQ 200, dar a creat imaginea femeii perfecte, doar fiind ceea ce era de fapt. Ea însăşi!
Este incredibil ce reuşesc să facă televiziunile din nişte fomiste ! Antena 1 a îndrăznit să facă anunţ umanitar, prin Capatos, ca s-o ajute nişte oameni cu suflet pe fosta soţie a Maestrului Moculescu, să nu rămână fără casă! Îmi crapă capul. P-aia???? Care urlă ca disperata peste tot, şi pretinde statut de vedetă, dar uită să precizeze ce job are, ce profesie... ce ştie ea să facă pentru societatea asta, pentru naţiunea asta. Cum să fii atât de nesimţit să ceri ajutor prin televiziune, pentru o dametă din asta? Fata lui Voiculescu doarme? Ea nu vede ce se petrece la ea în trust? S-au epuizat cazurile de boli cronice la copii, şi acum facem chetă pentru ţoape ajunse pe drumuri? Era vorba că Fundaţia Voiculescu ajută cazuri de copii geniali. Asta intră la genii, cumva?
Toate păpuşile Chucky invadează ecranele, incepand cu emisiunile de analiza politică, unde apare frecvent un aligator de muiere, cu buza de sus atârnată ca o clapă de buzunar de la mantaua de război, şi scoate ca o locomotivă pe cărbuni, numai fum şi aburi, şi căreia-i lipseşte în mod patologic zâmbetul, ea neştiind decât să se încrunte si sa molfaie cuvinte otravite, lucru care se potriveşte cu mărgelele ei roşii de la gât, precum gibonul cu papionul. Ţi-e şi frică să te uiţi la "moanstra" aia. Nu râd de handicapul ei, pentru că am o oarecare afecţiune pentru oamenii care-şi înfruntă handicapul, dar asta tocmai că este frustrată continuu, iar televiziunile trebuie să ne oripileze cu ea. Am văzut nişte tipi, la un talk show, care erau în scaune cu rotile, dar erau senzaţionali, se exprimau cald, coerent, erau adorabili!
Mai întreb o dată, retoric, de ce vă transformaţi televiziunile în programe de studii şi cercetare efectuate pe cazuri netratabile?
Hai să ne uităm la divă! Apreciez poziţia coloanei, i-l recomand pe posturologul Stefan Tiron, face minuni! Ne-a dat pe spate şi cu geanta (M)ucci. Urmăriţi clipurile, sunt criminale!!! Acordati-i 10 minute din viata dvs. si veti fi rasplatiti!
Jur ca veţi avea o zi superbă!